h1

Verhuisbericht

4 november 2011

Wegens een scheiding gaat dit blog verhuizen naar twee nieuwe adressen. Niet schrikken: de auteur is nog steeds gelukkig getrouwd; het zijn enkel zijn teksten die uit elkaar gaan. Alle taalartikelen van dit blog vestigen zich op één nieuw adres, namelijk  taaljournalist.wordpress.com. Stukjes over andere onderwerpen zijn voortaan te vinden op gastondorren.wordpress.com. Het oude adres is al grotendeels leeggeruimd, de inhoud overgebracht naar de nieuwe woning.

Wil je (blijven of gaan) volgen wat ik schrijf? De abonnementen op dit blog gaan helaas niet automatisch mee naar de twee nieuwe. Ga dus, als je dat wilt, even naar (een van) de beide genoemde adressen; in de kolom rechts staat een optie ‘abonneer je’. Ik zal daarnaast nieuwe teksten uiteraard blijven melden via Twitter: via mijn taalaccount @taaljournalist, mijn algemeen journalistieke account @gaston_dorren en/of mijn privé-account. Als je mijn blogposts tot nu toe volgde via mijn zieltogende Hyves-pagina, is het raadzaam om een abonnement te nemen op (een van) de nieuwe blogs.

Voorlopig zien de nieuwe blogs er vrijwel hetzelfde uit als het oude. Waarschijnlijk ga ik binnenkort nieuwe gordijntjes ophangen en zo. Maar dat is van later zorg. Ik hoop je in ieder geval in mijn nieuwe onderkomens te mogen begroeten!

Advertenties

2 reacties

  1. Geen RSS-feed meer op je nieuwe blogs?


    • Niet aan gedacht! Zal even kijken of dat weer lukt. Goed idee, dank je.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s